Tuotteet

SIGVARIS MEDICAL

Väsyneet ja raskaalta tuntuvat jalat, turvonneet nilkat ja jopa ihomuutokset, voivat olla merkkejä kroonisesta laskimoiden vajaatoiminnasta. Jopa noin 15% väestöstä sairastaa kroonista laskimoiden vajaatoimintaa; vakavaa sairautta, josta saattaa tulla ikäviäkin seurauksia. Laskimo-ongelmien keskeisimpänä hoitomuotona käytetään lääkinnällisiä hoitosukkia.

Kompressioterapia on laskimosairauksien ja lymfakierron häiriöistä johtuvien sairauksien hoidon perusta. Kompressioterapia ehkäisee myös laskimotukosten syntyä. SIGVARIS –lääkinnälliset hoitosukat mitataan juuri sinun jalkoihisi sopiviksi, ja ne auttavat vähentämään laskimo-ongelmista johtuvia oireita, ja parantavat veren takaisinvirtausta.

löydä tuotteesi

SIGVARIS WELL BEING

SIGVARIS WELL BEING –malliston tuotteet on tarkoitettu miehille ja naisille, joilla on terveet jalat, mutta jotka kärsivät erityistilanteista johtuvista väliaikaisista laskimo-ongelmista. Tällaisia erityistilanteita ovat pitkät matkat, raskaus, työ tai sää. WELL BEING –malliston tuotteet helpottavat laskimo-oireita, kuten raskaita ja väsyneitä jalkoja, sekä turvonneita nilkkoja.

SIGVARIS WELL BEING – tuotelinja keskittyy jalkojesi hyvinvointiin. Mallisto tarjoaa pitkäkestoista oireiden ehkäisyä, paremmalta tuntuvia jalkoja ja optimaalista ulkonäköä.

löydä tuotteesi

 

SIGVARIS HIGHLIGHT

SIGVARIS HIGHLIGHT -tuotteet antavat jaloillesi energisen tunteen - ja jalkasi näyttävät hyvältä. HIGHLIGHT -sukkia käyttämällä jalkasi tuntuvat kevyiltä ja energisiltä. Tuotteet eivät vain näytä hyvältä, vaan myös takaavat kontrolloidun tehon.HIGHLIGHT -tuotteita on tarjolla sekä naisille että miehille.

löydä tuotteesi

 

SIGVARIS SPORTS

Kasvava trendi ammattilais- ja amatööriurheilijoiden keskuudessa on asteittaisten kompressiosukkien tai –säärystimien käyttö. Urheilusuorituksen aikana kompressiotuotteet parantavat suoritusta ja urheilusuorituksen jälkeen helpottavat palautumista.

Kaikki SIGVARIS SPORTS –tuotteissa on käytössä asteittainen kompressio, joka on vahvin nilkan alueella. Kun veri kiertää hyvin, se kuljettaa tarpeellista happea ja ravinteita harjoittelun väsyttämiin lihaksiin. SIGVARIS SPORTS –tuotteet auttavat lihaksia toipumaan ja poistavat lihaksiin kertyneet maitohapot nopeammin.

löydä tuotteesi