SIGVARIS GROUP

SIGVARIS GROUP, Sveitsiläinen perheyritys, on maailman johtava kompressiotuotteiden valmistaja, joka juhli 150 vuotispäiväänsä vuonna 2014. Yritys perustettiin vuonna 1864 kaupungissa nimeltään Winterthur. Ensimmäiset 100 vuottansa, SIGVARIS tuotti elastisia kumitekstiilejä, joita myytiin sekä Sveitsissä että ulkomailla.

Vuodesta 1958 vuoteen 1960 yritys teki yhteistyötä Dr. Karl Sigg –nimisen lääkärin kanssa ja yhdessä kehittivät lääkinnällisen hoitosukan, joka paransi laskimoiden toimintaa ja helpotti laskimo-ongelmia. Valikoima laajeni vuonna 2009, jolloin WELL BEING- ja SPORTS –mallistot lisättiin MEDICAL –malliston rinnalle. WELL BEING –sukat toimivat ennaltaehkäisevästi ja helpottavat laskimo-ongelmien ensimmäisiä oireita. SPORTS –tuotteet parantavat urheilusuoritusta ja siitä palautumista.

SIGVARIS GROUP –yhtiöllä on päämaja Sveitsissä ja se työllistää noin 1500 ihmistä. SIGVARIS GROUP -yhtiöllä on omat tehtaat Sveitsissä, Ranskassa, Puolassa, Amerikassa ja Brasiliassa.  SIGVARIS GROUP on lähellä asiakkaitaan, sillä sillä on tytäryhtiöt Saksassa, Itävallassa, Englannissa, Italiassa, Kanadassa, Kiinassa, Australiassa, Meksikossa ja osassa Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia sekä maahantuojia yli 70 maassa kaikissa maanosissa.

www.sigvaris.com