Kompressioterapia

Mitä kompressioterapia on?

Kompressioterapian perusta on yksikertaisessa ja tehokkaassa mekaanisessa periaatteessa: elastisen vaatteen puristuksessa jalan ympärillä. Asteittainen puristus sukassa – vahvin nilkassa, keventyen ylöspäin mennessä – parantaa laskimoveren paluuvirtausta, vähentää laskimoiden painetta, vahvistaa laskimoiden seinämiä ja helpottaa tehokkaasti särkeviä ja raskaita jalkoja parantamalla veren virtausta jaloissa ylös päin painovoimaa vastaan.

Lääkinnällistä hoitosukkaa käytetään hoitamaan pinnallisia laskimotulehduksia, syviä laskimotukoksia ja suonikohjutoimenpiteiden jälkihoitona. Lääkinnällisten hoitosukkien käyttö helpottaa kaikkia krooniseen laskimoiden vajaatoimintaan liittyviä oireita, kuten raskaita jalkoja, suonikohjuja, turvotusta ja säärihaavoja. Lääkinnällistä hoitosukkaa voidaan käyttää myös ehkäisemään laskimoista johtuvia ongelmia raskauden ja pitkien matkojen aikana. Kuka tahansa voi käyttää kevyimmän puristusluokan hoitosukkaa parantamaan jalkojensa hyvinvointia, ellei sairasta sellaista sairautta jonka aikana kompressiosukkien käyttöä ei suositella. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi sydämen vajaatoiminta tai valtimoverenkiertohäiriöt.

Lääkinnällisiä hoitosukkia on saatavilla polvisukkina, reisimittaisina sukkina, sukkahousuina tai sidoksina.

SIGVARIS -kompressiotuotteet ovat laadukkaita, pyörökudottuja, muodikkaita sukkia ja sukkahousuja, jotka takaavat käyttäjänsä tyytyväisyyden.